Diferențe

Aici sunt prezentate diferențele dintre versiunile selectate și versiunea curentă a paginii.

Link către această vizualizare comparativă

evenimente:conferinta-cariera-in-industria-energetica-2018 [2018/08/05 01:47] (curent)
Linia 1: Linia 1:
 +====== Carieră în industria energetică 2018 ======
  
 +Conferință,​ 5-10 martie 2018, Universitatea "​Politehnica"​ din București ((https://​www.facebook.com/​events/​115787559088194/​))
 +
 +În cadrul acestui eveniment studenții pot afla mai multe informații legate de internship-urile și stagiile de practică organizate de către companiile participante,​ iar tinerii ingineri pot descoperi oportunitățile de viitor, astfel reușind să-și aleagă job-ul cel mai potrivit. De asemenea, participanții vor afla concret care este rolul companiei pe piața muncii și proiectele din domeniul energetic ce sunt (sau urmează să fie) implementate.
 +
 +Primele patru ediții ((https://​www.facebook.com/​pg/​SIERTineret/​photos/?​tab=albums)) au avut un impact pozitiv, atât pentru tinerii absolvenți și studenți, cât și pentru companiile care au reușit să atragă atenția prin intermediul prezentărilor dinamice, a interacțiunii cu persoanele prezente în sală și a vizitelor tehnice.
 +
 +Vom ridica ștafeta în cadrul celei de-a cincea ediții cu un program mai diversificat,​ în care ne propunem să vă antrenam creativitatea prin diferite workshop-uri,​ vizite tehnice și prezentări ale companiilor participante.
 +
 +    Participanți:​ peste 200 de tineri ingineri și studenți din domeniul energetic
 +
 +    Prezentări de companii: 20 de prezentări de companii din domeniul energetic
 +
 +    Deschiderea evenimentului:​ în deschiderea evenimentului vor fi speakeri personalități recunoscute în domeniul energetic
 +
 +    Workshop-uri dezvoltare profesională:​ vor fi organizate 4 workshop-uri în cadrul evenimentului
 +
 +Pagina web eveniment: http://​tineret.sier.ro/​cie2018.php
 +
 +----
 +
 +Începând de azi, 5 februarie 2018, puteți completa Formularul de înregistrare pentru Conferința:​ Carieră în industria energetică 2018 organizată de SIER Bucuresti Tineret și Facultatea de Energetica - UPB.
 +
 +Primele patru ediții au avut un impact pozitiv, atât pentru tinerii absolvenți și studenți, cât și pentru companiile care au reușit să atragă atenția prin intermediul prezentărilor dinamice, a interacțiunii cu persoanele prezente în sală și a vizitelor tehnice.
 +
 +Vom ridica ștafeta în cadrul celei de-a cincea ediții cu un program mai diversificat,​ în care ne propunem să vă antrenam creativitatea prin diferite workshop-uri,​ vizite tehnice și prezentări ale companiilor participante.
 +
 +Formularul de înregistrare:​ http://​tineret.sier.ro/​cie2018.php?​p=inregistrare
 +
 +
 +#​SIERTineret #​CarieraEnergetica
  • evenimente/conferinta-cariera-in-industria-energetica-2018.txt
  • Ultima modificare: 2018/08/05 01:47
  • (editare externă)