Comunicate de presă

Ultimele comunicate de presă, comunicat, comunicate de presă, relații publice, mass media, instituții publice, evenimente
 • Continuă înscrierile la cursuri de formare profesională din cadrul proiectului Auto Perform (2020/10/30 18:11)
  Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România ( PTIR ) implementează în perioada 13 Noiembrie 2019 – 24 Iulie 2021 proiectul ” AUTO PERFORM ”– Performanță pentru angajații din sectorul auto”, obiectivul principal al acestuia fiind facilitarea accesului la formare profesională a forței de muncă din industria auto și componente din regiunile de dezvoltare Sud-Vest, Vest și Nord-Vest, prin stimularea angajatorilor în direcția dezvoltării competențelor angajaților lor și prin furnizarea de programe de formare profesională de calitate, sporirea capacității de inserție profesională și a adaptabilității acestora la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv identificate conform SNC și în domeniile de specializare conform SNCDI.
 • Compania Bristol Myers Squibb prezinta noua sa identitate globala si lanseaza initiativa de responsabilitate sociala ”Bike for Science” (2020/10/30 14:25)
  La Bristol Myers Squibb, ne inspira o singura viziune - transformarea vietii pacientilor prin stiinta. Pentru a reflecta transformarea companiei, Bristol Myers Squibb a lansat la nivel international si in Romania noua identitate globala. Articulata sub misiunea de a transforma vietile pacientilor cu ajutorul stiintei, aceasta subliniaza eforturile companiei de a dezvolta terapii inovatoare care determina schimbari semnificative in oncologie, hematologie, imunologie si boli cardiovasculare. Simbolul nostru, mana, este o expresie simpla, universala a vindecarii, a daruirii si primirii de ingrijire. Este o reprezentare a umanitatii, a amprentei personale pe care o punem in munca noastra si a fiecarui tratament pe care il descoperim. Branding-ul nostru intruchipeaza pe deplin viziunea noastra si cuprinde angajamentul nostru fata de stiinta plina de compasiune si de punerea pacientilor pe primul loc.
 • ZIUA MONDIALA A VEGANILOR (2020/10/30 14:20)
  In fiecare an, pe 1 Noiembrie, Maria Nila incepe "The Friendly Year".
 • O nouă librărie în vremea pandemiei! (2020/10/30 14:20)
  Rețeaua Librarul se dezvoltă și în vremea pandemiei și își mărește “familia” cu a cincea librărie în București, la care se adaugă și librăria online.

  De la 1 octombrie, am pus la dispoziția cititorilor un spațiu aerisit și sigur din punct de vedere igienic, conform cu noile reglementări în vigoare. Noua librărie este situată în incinta magazinului Bucur Obor, în apropierea intrării principale, ușor de descoperit după pașii indicatori aplicați pe podeaua magazinului.
 • Climatizare aer pentru capota de sablare by GritSablare (2020/10/30 11:16)
  Produs nou pentru asigurarea confortului termic al operatorului de sablare în timpul operațiilor de sablare și pregătire a suprafețelor: dispozitivul de climatizare al aerului oferă operatorului un control complet al temperaturii aerului de respirat care intră în capota de sablare (casca de sablare).
 • Proteza elastica (2020/10/30 10:36)
  Proteza elastica sau flexibila ...
 • Influencer Marketing Conference, evenimentul care aduce bunele practici in colaborarile brand-urilor cu creatorii de continut (2020/10/30 09:49)
  Influncer Marketing Conference, cel mai important eveniment dedicat influencerilor, revine cu o editie exclusiv online, pe 10 noiembrie 2020, sub forma unei transmisiuni live de pe o scena amenajata ca un studio TV.
 • Ce semnificatie au cristalele Swarovski in functie de culoare? (2020/10/29 16:47)
  Cristalele Swarovski sunt foarte populare in randul iubitorilor de bijuterii, fiind pietre semipretioase ieftine, stralucitoare si usor de aplicat pe orice tip de bijuterie.
 • Telefoanele Blackview, unul dintre cele mai bune pariuri pentru viitor (2020/10/29 16:45)
  Sunt toate sansele ca numele de Blackview sa nu iti spuna nimic. Atunci cand afli ca este un brand care produce telefoane, cel mai probabil te gandesti la Blackberry sau autohtonul Allview si iti inchipui o fuziune intre cele doua.
 • Foraje profesionale pentru orice tip de sol? Bineinteles, la Eco Drill! (2020/10/29 16:08)
  Solutiile profesionale vin acum de la Eco Drill, societatea care inca de 13 ani s-a axat pe realizarea de foraje de adancime medie si mare. De ce nu adancime mica?

First PagePrevious PageBack to overviewNext PageLast Page

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
W P B C R
 
 • noutati/comunicatedepresa.txt
 • Ultima modificare: 2018/08/05 01:47
 • (editare externă)