Comunicate de presă

Ultimele comunicate de presă, comunicat, comunicate de presă, relații publice, mass media, instituții publice, evenimente
 • Transport Persoane Germania Belgia Olanda - Topala Travel (2021/02/26 16:21)
  Esti in cautarea unei curse sigure si rapide din Romania spre Germania-Olanda-Belgia? Topala Travel iti vine acum in ajutorul tau cu servicii profesionale de transport persoane.
 • Cum sa gasiti un loc de munca (2021/02/26 16:20)
  Indiferent daca v-ati pierdut locul de munca sau sunteti un absolvent recent care intra pe piata muncii, aceste sfaturi de la experti in cariera va pot ajuta sa urmariti oportunitati de cariera in timpul unei recesiuni.
 • Cum să alegi o organizație de microfinanțare pentru cooperare (2021/02/26 16:20)
  Tuturor ni s-a întâmplat măcar o dată în viață sa ni se strice frigiderul sau mașina în cel mai neplăcut moment. Costurile pentru reparații sau înlocuirea lor nu sunt cele mai mici, și de multe ori aceste probleme trebuie rezolvate rapid.
 • Cine cumpără haine second-hand se alege cu o investiție pe termen lung (2021/02/26 15:44)
  De câte ori te-ai îndreptat către șifonier cu gândul că „iar nu am cu ce să mă îmbrac”? Este un fapt real ce denotă grija genului feminin pentru propria imagine. Hainele pe care le purtăm, manieră în care le completăm pentru a ne defini personalitatea, concluzonează nevoia de afișare a propriilor valori, dar și a modului în care ne raportăm la propria persoană, în sensul de a ne produce o stare de bine în orice context social. De ce articolele second-hand sunt o investiție pe termen lung vei descoperi în următoarele rânduri.
 • Centrala termică pe gaz sau centrala termică pe lemne? Care este cea mai bună? (2021/02/26 15:14)
  Trăim într-o zonă a lumii în care aproape 6 luni pe an avem nevoie de încălzirea locuințelor. Din fericire, există o mulțime de opțiuni prin care putem obține acea încălzire: cu cărbuni, cu lemn, cu gaze naturale, cu curent electric etc..
  Dintre toate, însă, cele mai eficiente și cele mai utilizate sunt încălzirea cu gaze naturale și încălzirea cu lemn.
  Lemnul este o resursă prezentă peste tot, ușor de exploatat și cu o eficiență mare în încălzire, în timp ce gazul natural este o resursă ce oferă flexibilitate maximă, nu necesită efort pentru exploatare și poluează mult mai puțin decât alți combustibili.
 • Almond Residence - apartamente noi aproape de centrul capitalei (2021/02/26 15:08)
  Ansamblul rezidențial Almond Residence este situat în partea de sud a Bucureștiului, pe Strada Alunișului, în sectorul 4. Zona poate fi catalogată drept una privilegiată, pentru că de aici se poate ajunge imediat la artere importante, precum Șoseaua Olteniței sau Șoseaua Giurgiului, ce fac legătura cu kilometrul 0 al capitalei și multe alte puncte de interes.
 • Barber Store România – mai mult decât un magazin online! Debutul tău către succes (2021/02/26 15:08)
  Un început nu foarte grandios a pus bazele unei afaceri care, prin etape de eșec dar și de susucces a reușit să se ridice la înălțime. Discutăm despre Barber Store România – magazinul online ce susține dinamica vieții de frizer, oferind oportunități de dezvoltare și dobândire a unei specializări concrete și acreditate. Află despre ce este vorba!
 • SeniorERP revolutioneaza procesul de vanzare pentru retailerul VIAMSO (2021/02/26 13:23)
  Viamso, retailer de materiale de constructii din Cluj, acorda cu 80% mai mult timp clientilor si procesului de vanzare in magazin, de cand foloseste solutia SeniorERP de la Senior Software. Managerii spun ca inca din primele zile de utilizare, sistemul ERP le-a adus beneficii mai mari decat s-au asteptat.
 • Rent a car Bucuresti - incearca clasa Compact de la FIVE (2021/02/26 10:37)
  Cauti servicii de rent a car Bucuresti cu masini care sa se plieze perfect pe cerintele tale de drum? Calatorii cu familia, intalniri de afaceri sau deplasari zilnice la munca? Gama compact este fiabila pentru orice tip de drum pe care urmeaza sa-l parcurgi.
 • Traversa de lemn de vanzare (2021/02/26 09:02)
  Cauti sa achizitionezi o traversa de calitate superioara? Alege sa investesti in cele mai bune servicii de prelucrare si constructie a traverselor. Traversa din lemn este piesa de rezistenta a cailor ferate stabile.

First PagePrevious PageBack to overviewNext PageLast Page

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
F E D I O
 
 • noutati/comunicatedepresa.txt
 • Ultima modificare: 2018/08/05 01:47
 • (editare externă)