Comunicate de presă

Ultimele comunicate de presă, comunicat, comunicate de presă, relații publice, mass media, instituții publice, evenimente
 • Clinica iDentify: misiunea restaurărilor protetice şi pasiunea pentru stomatologie (2021/03/05 18:05)
  Dacă aveți nevoie de proteze dentare pentru a vă înlocui dinții lipsă, echipa prietenoasă și profesionistă de la iDentify vă poate ajuta să vă refaceţi zâmbetul și să vă recâștigați încrederea în calitatea reprezentării în lume a propriei persoane.
 • Afla care sunt pasii pentru realizarea unui design de lux pentru casa ta (2021/03/05 18:05)
  Fiecare dintre noi isi doreste sa ajunga cat mai sus pe scara sociala, asta aducand de la sine, confort material si recunostiinta din partea celor din jur. Pentru asta este nevoie de munca, perseverenta, curaj si inteligenta. Ajunsi, acolo sus, pe culmile succesului, putem sa ne permitem diferite rasfaturi pe care le meritam din plin.
 • Afla unde puteti comanda fete de masa rotunde pentru restaurant (2021/03/05 17:30)
  Toate detaliile sunt importante atunci când se pregăteşte deschiderea unui restaurant şi se decid culorile, texturile, formele obiectelor care vor face parte din imaginea acelui local. Astfel, trebuie să fie alese cu grijă feţele de masă din cadrul oricărui restaurant. Dacă mesele sunt rotunde, atunci feţele de masă trebuie să aibă aceeaşi formă.
 • Produsecolumbofile.ro - produse pentru performanta porumbeilor campioni (2021/03/05 16:09)
  Competitia cu porumbei este extrem de indragita si de romani, de aceea Produse Columbofile, le pune la dispozitie toate cele necesare ca acestia sa ajunga mereu printre primele locuri si sa le mentina sanatatea organismului in conditii optime. De la simplu hobby, la pasiune si apoi la succes, fiecare etapa vine cu provocari si cerinte de care trebuie sa tii cont, pentru ca porumbeii tai sa dea randament in zbor.
 • In ce echipamente HoReCa trebuie sa investesti pentru a avea un restaurant de top (2021/03/05 12:08)
  Prestigiul unui restaurant este dat in mare parte de personalul calificat si experimentat, si de preparatele delicioase pe care le pun la dispozitia consumatorilor. Insa, pentru ca bucatarii sa gateasca mancaruri gustoase, care sa impresioneze clientii, au nevoie si de echipamente profesionale, calitative si rezistente. Indiferent de specificul si dimensiunea restaurantului tau, din bucataria acestuia nu trebuie sa lipseasca anumite utilaje. Iata care sunt acestea:
 • Altecovent pune la dispozitia publicului larg solutii privind ventilatia cu recuperare de caldura (2021/03/05 12:08)

  Altecovent comercializeaza sisteme de ventilatie cu recuperare de caldura, pentru orice tip de imobil. Include in oferta sa si ventilatoarele de baie, realizeaza proiectare gratuita si completa pentru orice tip de imobil. In portofoliul de sisteme disponibile regasim pe cele de la mari branduri, Zehnder, Aeraliqa, Wafe printre altele.
 • Cine te poate ajuta cu amenajarea unui spațiu interior în Constanța? (2021/03/05 12:07)
  Dacă a venit momentul pentru a-ți amenaja apartamentul sau casa ta din Constanța, probabil că te întrebi dacă te poți ocupa de unul singur de decorarea acestora sau este necesar să apelezi la ajutorul unei firme de amenajări interioare, așa cum este Nobili Interior Design.
 • Ultimele înscrieri pentru studenți și profesori în cel mai complex program de educație (2021/03/05 12:07)
  Studenții și profesorii din mediul universitar se pot înscrie până în 17 martie în programul FUTURE, cel mai complex program de #EducatieAltfel unde participă studenți – profesori – angajatori. Înscrierile se pot face pe www.madalinahodorog.ro/FUTURE
 • Voi, copiii, sunteti adevaratii eroi! (2021/03/04 17:49)
  11 martie 2020 - 11 martie 2021, un an de şcoală cu adevărat altfel.

  A început ca o joacă. 11 martie, 2020. Vom sta zece zile acasă. Zece zile de vacanţă. Începea cea mai dificilă problemă sanitară mondială din ultima sută de ani, iar voi, copiii, aţi auzit, poate pentru prima oară, de cuvântul pandemie. Nu era o joacă, dar nici noi, adulţii, n-am știut să vă explicăm prea multe, şi probabil am sperat că nici nu va fi nevoie.
  Iar voi aţi înţeles.
 • Servicii de creare site profesionale (2021/03/04 16:53)
  Vrei să ieși în evidență pe internet și să-ți dezvolți afacerea? Un site web modern, estetic și lizibil este o modalitate excelentă de a atrage noi clienți.

First PagePrevious PageBack to overviewNext PageLast Page

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
M W Y F E
 
 • noutati/comunicatedepresa.txt
 • Ultima modificare: 2018/08/05 01:47
 • (editare externă)