Comunicate de presă

Ultimele comunicate de presă, comunicat, comunicate de presă, relații publice, mass media, instituții publice, evenimente
 • De ce sa investesti in gentile din piele de la Zevo (2021/04/09 16:35)
  Femeile trebuie sa aiba cel putin cateva genti din piele in garderoba lor. Cele de la Zevo sunt create cu maiestrie de mesteri in prelucrarea pielii, pe meleagurile italiene. Numai acest lucru iti inspira calitate din prima. Insa, mai jos vei descoperi exact ce face dintr-o geanta Zevo, un accesoriu must-have pentru orice femeie.
 • Care sunt pasii relizarii unei amenajari interioare pentru un living modern (2021/04/09 16:34)
  Conceptul de amenajare interioara a unui living modern, presupune imbinarea materialelor, culorilor si a pieselor de mobilier in asa fel incat rezultatul final sa fie o incapere de efect. Reusita unui astfel de proiect de design interior, tine de mana talentata a unor specialisti si de cooperarea beneficiarului. Fiecare idee si concept se realizeaza pornind de la viziunea pe care locatarul apartamentului o are asupra caminului sau.
 • Care sunt cele mai bune plusuri pentru tapiterie canapele sau fotolii (2021/04/09 15:58)
  Forma unei canapele, pluşul ales pentru tapiţerie şi culoarea sa, sunt foarte importante pentru a obţine imaginea dorită. O canapea poate să fie punctul central al unei amenajări, iar în cadrul unui hotel poate să iasă foarte mult în evidenţă. Canapelele de la intrarea în hotel trebuie să fie deosebite pentru a pune în valoare întreg decorul interior sau stilul spaţiului ca întreg. Poţi alege pluşuri de calitate pentru a avea rezistenţă mare în timp şi o formă uşoară de a întreţine canapelele tapiţate astfel.
 • Start implementare proiect grant de capital de lucru (2021/04/09 15:54)
  S.C. NEW GENERATION FOODS CAPITAL SRL cu sediul în Bucuresti derulează, începând cu data de 09.04.2021, proiectul „ Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”
 • Totul despre covorașele auto: de ce și cum ar trebui să le alegem? (2021/04/09 15:54)
  Fie că achiziționăm o mașină de nouă, direct din reprezentanță sau second-hand, un lucru este cert: pentru orice proprietar, vehiculul său ocupă un loc aparte. De aceea, atunci când avem în plan confortul deplin, dar și un aspect imaculat al mașinii, printre numeroasele accesorii pe care le putem achiziționa se numără și covorașele auto.
 • Theodor Pallady, 150 de ani de la naștere (2021/04/09 15:50)
  Motto:
  Pallady este delicat în nuanțe și splendori fragile,
  meșterul nostru ne povestește tainele culorilor
  văzute pe dinăuntru, învăluite în borangic.
  Tudor Arghezi
 • Scaunul Auto pentru Copii si Centura de Siguranta Salveaza Vieti! (2021/04/09 15:44)
  Centura de Siguranta si Scaunul Auto pentru Copii! este titlul petitiei online lansate de Fundatia Siguranta Auto Copii Romania, petitie prin care ne dorim sa schimbam statisticile care fac din accidentele rutiere principalul ucigas al copiilor din grupa de varsta 0-14 ani.
 • Află unde poți comanda fețe de masă pentru nuntă (2021/04/09 15:02)
  Sunt atât de multe detalii de reținut atunci când îți planifici nunta. Lenjeria de masă s-ar putea să nu pară un element important pe lista ta, dar aceste lucruri sunt esențiale la petrecere deoarece pot aduce multă culoare și personalitate nunții tale. În funcție de stilul personal de decorare, vei avea o varietate de opțiuni atunci când alegi fețe de masa pentru nuntă sau pentru orice alt eveniment festiv.
 • Comunicat de presă privind ȋnceperea proiectului ”Granturi pentru capital de lucru acordat IMM-urilor” SC INSPIRE THROUGH SRL (2021/04/09 14:39)
  "Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19
 • Start implementare proiect grant de Capital de lucru (2021/04/09 14:38)
  Start implementare proiect grant de Capital de lucru

First PagePrevious PageBack to overviewNext PageLast Page

Enter your comment. Wiki syntax is allowed:
C Q S C A
 
 • noutati/comunicatedepresa.txt
 • Ultima modificare: 2018/08/05 01:47
 • (editare externă)